Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mager fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Mjukfräs purjolök i margarin i en kastrull. Rör i curry och låt den fräsa med en liten stund. Lätt i potatis och morotsbitar. Tillsätt vatten, mjölk, fond och salt. Vispa ihop maizena och vatten och red av grytan. Låt grytan koka upp. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem i grytan. Låt grytan koka på svag värme ca 7 min. Rör då och då. När fisken är färdig, tillsätt räkor och hackad dill. Hetta upp grytan, smaka av med salt och peppar. Servera med tex kokt ris eller pressad potatis och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.