Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oscars kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En festlig rätt som är lätt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och lägg den i en eldfast form. Blanda champinionsoppan och crémefraiche och bred över kasslern. Lägg den tinade spenaten ovanpå jämnt fördelad. Lägg remsor av smördeg i rutat mönster och pensla med ägg. In i ugnen 200 grader i ca 40 minuter
  2. Ris och en god sallad till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LEDIVO 11 februari 2009

    Lättlagat och gott - Bra recept att följa. Gjorde som receptet förutom att jag som tillägg strödde över några brynta färska champinjoner ovanpå kasslern. Jag kommer göra detta fler gånger - Nästa gång ska jag prova lägga några smördegsplattor i botten av formen och förbaka några minuter innan jag sedan följer receptet. Du får en 4:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.