Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost-och skinkrullad sparris

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Inspirerad av Paolo Robertos recept gjorde jag denna rätt med modifikation!

Ingredienser

Instruktioner

Bryt av den grövsta delen av sparrisen och kasta. (eller ät upp den i väntan på resten). Koka upp vattnet och lägg i sparrisen. Koka 2 minuter. Häll av vattnet i en sil. Varva 2 skivor skinka, 2 skivor ost och 3 sparrisar och rulla ihop. Fäst med tandpetare eller stålnålar. Stek i olivolja tills rullarna fått färg och osten synes börja smälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.