Kan aldrig få för många goda recept på fisk. Passar även vid festligare tillfällen.
Instruktioner
- Börja med såsen. Koka upp grädde med fond och vin. Sjud sakta till en simmig sås. Smaka av med salt och peppar och tillsätt dill.
- Skär fisken i lagom stora bitar och salta och peppra. Vänd dem i vetemjöl och skaka av överflödet. Stek fisken gyllene. Ta upp och håll varm i ugnen.
- Stek champinjonerna och krydda med salt och peppar. Koka sparrisen nästan mjuk i saltat vatten.
Ta upp och låt den rinna av på en handduk. Lägg ner räkorna i såsen, sjud, koka ej, ett par minuter tills de är varma.
- Fördela fisken på varma tallrikar och arrangera sparris och champinjoner ovanpå. Häll såsen över och servera genast med ris eller kokt potatis.
- Jag måste tillstå att jag aldrig har gjort mig besvär med att värma tallrikarna.
Publicerat den
9 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar