Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Getosten i fyllningen är super.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda med en gaffel getosten, 2 msk crème fraiche, 1/2 msk krossad rosépeppar och halva mängden fint skuren basilika.
  2. Fördela fyllningen i klickar på lövbiffarna, vik dubbelt och fäst med tandpetare. Salta köttet på utsidan och stek dem vackert bruna, ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och håll dem varma under folie.
  3. Vispa ur stekpannan med 1/2 dl vatten. Tillsätt resterande crème fraiche samt 1/2 msk krossad rosépeppar. Låt såsen koka ihop några min och smaka av med salt.
  4. Servera lövbiffarna med såsen, basilikablad, sallad pasta eller klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.