Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad grönsakspanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb vegetarisk rätt som du gör snabbt när tiden är knapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva lök, vitlök och zucchini. Fräs det i omgångar i oljan. Skiva tomaterna och varva det frästa och tomater i en smord ugnsform. Salta och krydda mellan varven. Blanda ost och ströbröd och strö det över grönsakerna. Droppa på lite olivolja.
  2. Grädda i mitten av ugnen tills ytan har fått färg, 15-20 minuter.
  3. Servera med fullkornsris och eventuellt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • den_nya_vikingen 8 februari 2010

    Jag användat detta som en plan för att laga min rätt. Jag lade också rödkål (hackad), skogs svamp, papprika kryda, lite salt och peppar. Dessutom lade jag visp grädde och en majsstärkelse sörja i havregryn mjölk innan jag satte detta i ugnen. Det säger inte vilken temperatur, men jag anvädat cir 180 grader. Det gick bra! Processen är inspirerande till flera nya rätter!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.