Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé i konjakssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En favorit i min familj

Ingredienser

Instruktioner

Bryn vitlöken i en kastrull. Häll i grädde och buljong och låt koka kraftigt i 5 minuter under omrörning. Sänk värmen och låt småkoka 10-15 minuter. Tillsätt vatten, konjak och soja. Rör om då och då. Stek köttet och lägg på ett serveringsfat. Häll över såsen och klicka på svart kaviar på varje köttbit. Servera med bakad eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.