Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pad Thai med inspiration från Jennys matblogg

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En Pad Thai som uppskattades av barnen med "rätt" sås. Receptet är taget från Jenny matblogg, men jag har bytt ut kyckling mot quorn för att det ska bli vegetariskt och sett till att chilin får tas som tillbehör för att alla ska kunna bestämma hur starkt de vill ha rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp en wokpanna/stekpanna med olja och fräs gul lök (i klyftor) och quorn. Stek på medelvärme i några minuter. Blanda ihop alla ingredienser till såsen i en skål (vitlöken ska vara pressad eller fint hackad). Blanda ner nudlar, hackad vårlök och groddar i lök- och quorn-fräset och fräs med lite mer olja. Rör sedan ner såsen och därefter äggen (lättvispade). Låt fräsa under omrörning tills äggen har stelnat.
  2. Servera med tillbehören i varsin skål.
  3. Det går bra att utesluta äggen och välja nudlar utan ägg för den som önskar göra rätten vegansk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.