Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo: subersnabb bärsylt

 
Skriv ut

Enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Häll bären i en liten kastrull. Sätt bären på spisen (om du använder frusna bär, låt de tina på medelvärme). Rör om då och då. När bären börjat koka så låt dem koka en stund så att en del av bärsaften avdunstar och sylten tjocknar något (10-15 minuter, sylten tjocknar ytterligare lite när den svalnat). Rör då och då. Häll upp sylten på en burk och låt den svalna. Förvara sylten i kylskåp. Håller ca 1 vecka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.