Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo fröknäcke med hasselnötter

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Variant på fröknäcke med hasselnötsmjöl och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda hasselnötsmjöl, fröerna, fiber husk och salt i en stor bunke. Koka upp vatten och blanda med kokosoljan tills oljan har smält. Häll ner i bunken och blanda om ordentligt. Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt. Se till att det blir jämt och så tunt som möjligt, det ska täcka nästan hela plåten. (Tips: lägg ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut). Strö över kanel och flingsalt. Grädda i ugnen i ca. 30 minuter. Ta ut och skär knäckebrödet i bitar. Lägg ut dem på ett galler och grädde i ugnen i ytterligare 15 minuter. Stäng av värmen och låt brödet stå kvar i ugnen med luckan på glänt. Förvara i en lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.