Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med yoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Med yoghurt i blir pannacottan lite mindre söt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med delad vaniljstång och de urskrapade fröna samt socker.
  2. Låt småkoka i 5 minuter. Ta från värmen och vispa i yoghurten. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i grädden.
  3. Ta bort vaniljstången och häll upp pannacottan i portionsformar. Låt stå kallt i minst 3 timmar. Servera med jordgubbar och garnera med mynta.
  4. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.