Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 4 timmar 10 minuter
Skriv ut

Den här pannacottan är med Marabou mjölkchoklad. Den är helt underbar god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde, strösocker och vaniljstången i en kastrull.
  2. Hacka chokladen grovt. Ta bort kastrullen från plattan och rör ner chokladen, lite i taget så att det fär en jämn temperatur. Lägg sedan i gelatinbladen och rör om.
  3. Häll upp det i 3-4 glas ca 1 dl i varje. Lått det svalna av innan det ställs i kylen. Låt de stå i ca 4 timmar innan servering.
  4. Garnering: Hallon eller en annan frukt. (grädde)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.