Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solgul pannacotta.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den här gräddiga pannacottan går bra att göra en dag i förväg. Dekorera den samma dag som du bjuder på den.

Ingredienser

Instruktioner

Häll grädde och mjölk i en kastrull. Klyv vaniljstången och skrapa ur innanmätet. Tillsätt stången och innanmätet i gräddmjölken. Häll i gelésockret. Låt koka under omrörning i ca ½ minut. Sila bort vaniljstången. Häll upp i glas. Låt först svalna och sedan stelna i kylen. Täck över med plastfolie under tiden. Låt mangon tina lite om du har köpt fryst. Fördela mangon över pannacottan. Skala och klyfta kiwin. Garnera med kiwi och jordgubbar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • missFBK 26 december 2009

    Jag vill byta gelesocker mot gelantinblad, hur många ska jag då ta?

  • SDMaya 1 januari 2010

    Helt klart 5 stjärnor, lättlagat och väldigt gott! Vi bytte Kiwi mot Physalis och ökade mängden jordgubbar. Bifogar en bild :) Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.