Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor för soja-, ägg- och mjölkproteinallergiker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsiga, fruktiga pannnkakor för allergiker som är busenkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll fantan i en bunke. Rör ner vetemjölet, lite i sänder. Tillsätt mjöl tills smeten får samma konsistens som "traditionell" pannkakssmet.
  2. Hetta upp en stekpanna, lägg i en klick smör. När pannan är varm och smöret slutat "prata", häll en dryg deciliter smet i pannan. Stek pannkakorna, på båda sidor, gyllenbruna.
  3. Smaka av och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.