Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomater, paprika, oliver och chilipeppar i små bitar. Skär den rökta skinkan i bitar som är ca 5*5 mm.
  2. Värm upp olivoljan i kastrull, fräs tomater och paprika mjuka.
  3. Skär ananasen i 1-2 cm stora bitar. Tillsätt skinkan, ananas, persilja och vitlöken.
  4. Servera med någon pasta.
  5. Lägg pastan i botten och lägg paprikaröran ovanpå. Toppa gärna med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.