Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk paprikapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är du sugen på en pasta som är mättande och god? Laga då denna krämiga pasta som är kryddad både med paprika och kummin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och hacka den fint. Skär den kokta skinkan först i strimlor och sedan i tärningar.
  2. Koka upp rikligt med saltat vatten i en kastrull. Lägg i pastan och låt den koka enligt paketets anvisningar. Hetta upp matfettet i en teflonstekpanna. Tillsätt löken och fräs den tills den har blivit mjuk. Tillsätt skinkan och låt den bli varm.
  3. Tillsätt buljong, grädde, 1 tsk paprikapulver och kumminfrön till blandningen. Smaka av med salt och peppar och sjud upp under omrörning.
  4. Spola av pastan och låt den rinna av. Tillsätt pastan till skinksåsen och blanda väl. Häll upp pastan i en uppvärmd skål och strö över resten av paprikapulvret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.