Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikapulverpanerade fläskkotletter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite kul variation på stekta kotletter. Ramos (nr 6139) 69:- rött och gott från Portugal satt fint till!

Ingredienser

Instruktioner

Doppa kotletterna i mjölk och vänd dem sedan i vetemjöl smaksatt med paprikapulver, salt och peppar. Låt de panerade kotletterna vila i 10 minuter innan de steks i smör.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • look 8 december 2008

    Hejsan. Prova dessa kotletter och det var jätte gott. Skall jag göra fler gånger, ger dom en 4. Mvh Look!!

  • The_mama97mia 16 september 2010

    ja detta provades idag, helt OK. Gillar att det inte är den vanliga paneringen. Nu stekte jag mina i ugn, villa ha ännu mindre fett. Smak bra, tillagningssätt helt OK med ugnsvariant tyckte jag då. Jag körde 175-200 gr i 15 minuter kanske, långt ned i ugnen. Kanske provar igen, är inte en fan av panerat annars men just den här varianten gillade jag! 4 stjärnor från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.