Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotletter i dragonsenapssås med ugnsbakade potatisar.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel rätt som kan göras svårare om man föredrar att göra dragonsenapssåsen själv. Men den blir super med Arlas crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med potatisarna. Skrubba dom väl runt om och rulla dom i olja och grillkrydda, riv över 2 vitlöksklyftor och stek i ugnen i 200 grader i ca 40 minuter.
  2. Stek fläskkotletterna på båda sidorna och krydda med grillkryddor och salt. Häll sedan i crème fraichen och låt puttra i ca 5 -10 minuter.
  3. Servera eventuellt med sparris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • margitkallgren 6 mars 2009

    Den här rätten smakade vi ikväll. Den var supergod. Jag ger den 5 poång. Margit

  • mal 15 mars 2009

    Melodifestivalsmiddagen... Omtyckt av hela familjen (fast barnen tyckte såsen var lite stark) ;D

  • tinaostfelt 4 april 2011

    Detta var kanongott, tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.