Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad lax med grön ärthummus

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Små laxpaket med grön topping. En oslagbar kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort skinnet från laxen och dela den i 16 bitar. Krydda med salt och peppar. Dela skinksivorna på längden och linda in varje laxbit i en skiva parmaskinka. Bryn laxbitarna hastigt i smör på över och undersidan
  2. Sätt ugnen på 150 grader.
  3. Lägg över laxbitarna i en ugnsform. Efterstek mitten av ugnen ca 10 minuter. Låt svalna och lägg upp på ett serveringsfat.
  4. Tina ärterna. Mixa ärter, pressad vitlök, olja och citron till en slät massa. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg en klick grön ärthummus på varje laxbit och garnera med tunt strimlade sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.