Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesan- och vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och kanon gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna, så att det blir två tunna skivor av en.
  2. Blanda samman allt utom olivoljan som skall vara till stekningen.
  3. Lägg kycklingen i blandningen och se till att den täcks på båda sidorna.
  4. Stek sedan i olivolja tills kycklingen fått en fin gyllenbrun färg.
  5. Servera med pasta eller en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.