Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

En supergod pastagratäng som passar bra till middagsbjudning. Fick receptet av en kollega på jobbet när vi bytte våra bästa recept.

Ingredienser

Instruktioner

Tillagas i ugn 250 grader på nedersta falsen. Koka pastan enligt instruktion och låt rinna av. Koka ihop krossade tomater och buljongtärning till en tjock sås i ca 15 min, rör om då och då. Rensa och skiva champinjoner, skala och skiva lök. Fräs champinjonerna och löken i olja tills all vätska har kokat in Skär skinka, fetaost och soltorkade tomater i mindre bitar. Varva pasta, tomatsås, champinjoner, lök, skinka, fetaost och soltorkade tomater i en form Vispa ihop grädde, salt och peppar och häll över gratängen. Strö över rikligt med riven parmesan. Gratinera ca 15 min i ugnen Till servering: sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.