Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Ceci

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Pasta med hummus av kikärtor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Fräs vitlök, chili och rosmarin i olivolja. Tillsätt kikärterna och fräs ytterligare någon minut, tillsätt vinet och koka upp. Ta ca 2/3 och lägg i skål eller kanna. Tillsätt olivoljan och mixa till en slät sås, späd med lite pastavatten om det blir för tjockt, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg tillbaks i kastrullen och rör ihop med de hela kikärterna. Vänd ihop med den kokta pastan, späd med lite pastavatten och olivolja. Servera genast med nyriven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.