Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta e fagioli

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Finns lika manga varianter som landskap i italien.Detta ar en ligurisk variant av den matiga grytan!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka selleristjalkarna,moroten och loken.Lat detta frasa med bacontarningarna tills det fatt lite farg. Lagg i mangolden som du strimlat ,fras lite till.Hall i buljongen och lat kok tills mangolden ar mjuk,ca 15-20 minuter.Hall sen i bonorna som du latit rinna av.Koka sedan tagliatellen antingen i grytan med det hela eller koka de i en gryta forsig. Om man tycker om lite sprutt kan man ha i cayennepeppar,annars racker det med peppar och permesan.Brukar inte behova ha i salt i och med att buljongen och baconet redan ar salt. Servera som ensamratt med brod.Ar en typisk vintergryta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.