Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta genovese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb vegetarisk pastarätt med potatis, parmesanost, vitlök och pinjekärnor. 548 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen i vatten. Halvera och koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär sugar snaps i mindre bitar, skala och skiva vitlöken. Skrubba citronen i ljummet vatten, finriv skalet. Riv osten, plocka och strimla persiljan.
  3. Fräs sugar snaps och vitlök i oljan i en panna 1 minut. Tillsätt avrunnen potatisen och pastan, salta och peppra. Tillsätt citronskal, ost, persilja och pinjekärnor.
  4. Servera direkt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.