Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta julienne

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite pysslig men god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Såsen: Skär skinkan i strimlor. Hacka löken och fräs den sakta i smöret. Tillsätt skinkan, vin, grädde och osten och värm detta på svag värme.
  2. Garnityren: Fräs smålöken, morötter och champinjoner en kort stund.
  3. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll över såsen och toppa med garnityren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.