Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med Ädelostsås

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Billigt, snabbt enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält en hel ädelostbit tillsammans med smör i en gryta. Hacka ner ädelosten i mindre bitar så går det fortare. När osten är smält eller nästan helst smält, häll i en stor burk cremè fraiche (mindre burk fungerar om man är 2 personer, stor burk räcker till 4-5 personer)Salt och peppar behövs egentligen inte, men kan användas efter behov. Rekommenderar dock endast lite peppar då osten är ganska salt i sig själv. När såsen börjar bli varm, häll i eventuella tillbehör, själv använder jag skinka och skivade champinjoner.
  2. Serveras med pasta, gärna penne rigate eller snäckor som tar tillvara på såsen bättre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.