Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med grönkålspesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alla älskar en snabb och enkel pestopasta. Den här får en fylligare och kraftfullare smak tack vare mumsig och nyttig grönkål. Vill du ah en mildare smak på grönkålen kan du förvälla bladen några minuter i kokande vatten först. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Grönkålspesto: Riv av bladen från grönkålsstjälkarna. Släng ner i en matberedare tillsammans med basilika, vitlök, solrosfrön, citronsaft, agavesirap, olja, vatten och ost. Mixa till en slät pesto. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda peston med pastan. Servera tillsammans med hackade soltorkade tomater och rostade pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.