Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med myntadoftande ärt- och spenatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En nyttig rätt som går otroligt lätt och snabbt att laga. Vinet kan bytas ut mot vatten med några droppar citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i oljan i en kastrull utan att den får färg. Tillsätt spenat och ärter. Häll på vinet och smula i buljongen. Peppra. Låt koka upp och sjud på svag värme ca 2 min.
  2. Tillsätt grädden och myntan i såsen och mixa den slät. Blanda pastan med såsen. Servera genast med parmesan och mynta­kvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.