Har själv inte provat, men ser riktigt gott ut.
Instruktioner
- Strö pinjenötterna över en ungsplåt och grilla under varm grill tills de fått färg. Vänd dem några gånger under tiden. Ställ sedan åt sidan.
- Koka pastan tills den är al dente.
- Koka broccoli, zucchini tills de precis mjuknat.
- Lägg mjukosten i en kastrull och värm på låg värme under omrörning. Rör i mjölken.
Tillsätt basilika och svamp och koka i 2-3 minuter. Blanda i blåmögelosten och salta och peppra efter smak.
- Låt pasta och grönsaker rinna av och blanda sedan ihop dem. Häll ost- och svampsåsen över och tillsätt pinjenötterna. Blanda försiktigt.
- Lägg sedan upp på tallrikar, garnera med basilikakvistarna och servera med salladsblad.
Publicerat den
3 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar