Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ost och nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har själv inte provat, men ser riktigt gott ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö pinjenötterna över en ungsplåt och grilla under varm grill tills de fått färg. Vänd dem några gånger under tiden. Ställ sedan åt sidan.
  2. Koka pastan tills den är al dente.
  3. Koka broccoli, zucchini tills de precis mjuknat.
  4. Lägg mjukosten i en kastrull och värm på låg värme under omrörning. Rör i mjölken. Tillsätt basilika och svamp och koka i 2-3 minuter. Blanda i blåmögelosten och salta och peppra efter smak.
  5. Låt pasta och grönsaker rinna av och blanda sedan ihop dem. Häll ost- och svampsåsen över och tillsätt pinjenötterna. Blanda försiktigt.
  6. Lägg sedan upp på tallrikar, garnera med basilikakvistarna och servera med salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.