Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med pesto

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb, god och vegetarisk. Ät den kall eller varm, den är god vilket som. Jag brukar höfta helt efter smak så ingrediens-mängden kan variera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Medan det kokar hackar du svampen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Hacka fetaosten och de soltorkade tomaterna i lagom små bitar.
  3. När pastan är klar rör man i peston och sedan resten av ingredienserna lite försiktigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.