Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med rödbetor, ruccola och fetaostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blanda inte ner rödbetorna förrän precis före servering eftersom de annars färgar hela rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba rödbetorna och koka dem mjuka i vatten under lock. Skala dem under rinnande kallt vatten och skär dem i klyftor.
  2. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt pastan rinna av men spara ca 1 dl av kokvattnet. Mixa fetaosten i grytan tillsammans med kokvattnet och svartpepparn.
  3. Vänd tillbaka pastan i grytan och blanda i rödbetor, kapris och ruccola. Servera pastan genast med lite extra nymald svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.