Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med sås på rotfrukter och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig vegetarisk sås till vardaglig pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna och palsternackan till tomatsåsen, gärna grovt. Pressa i vitlöken och fräs alltsammans i olivolja. Häll på de passerade tomaterna och låt alltsammans puttra i 10 minuter. Smaka av med lite peppar och salt. Det är gott om rotfrukterna har lite spänst kvar.
  2. Koka undertiden pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Servera fetaosten smulad över pasta och tomatsås. Toppa med grovhackad persilja och mald svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Superkocken13 6 mars 2012

    Väldigt gott! Bra basrecept, som jag mixade lite med själv, ex. vitlökspulver istället för pressad vitlök. En stark fyra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.