Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med tonfiskröra och krämigt ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

598 kalorier per portion 22 g fett, 42 g protein, 54 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Låt tonfisken rinna av. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv hälften av skalet och pressa ut juicen. Blanda skal och juice med tonfisk, ost och salt.
  3. Koka upp vatten och ägg, tillsätt broccolin och låt sjuda tillsammans under lock 4-5 minuter.
  4. Skala och klyfta äggen, låt broccolin rinn av.
  5. Servera pastan med tonfiskröran och tillbehören.
  6. Strö över hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.