Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta nociise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk sallad omgjord till en sommarfräsch pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt bönorna koka med när cirka 5 minuter av koktiden återstår. Häll av kokvattnet.
  2. Skala och hacka löken. Halvera tomaterna. Fräs löken i 1 msk av olivoljan från tonfisken ca 3 minuter i en stor stekpanna eller wokpanna.
  3. Tillsätt tonfisk med oljan, oliver, halverade tomater, citronskal och citronsaft. Krydda med salt och peppar. Blanda försiktigt - det är gott med lite större bitar tonfisk. Vänd försiktigt ner den nykokta pastan, bönor och basilikablad. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.