Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta på klipporna

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här är enkel och god att göra när man är ute med båten och stormköket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, skär köttet i mindre bitar och riv isär kantarellerna till lagom stora bitar.
  2. Koka upp vattnet på stormköket. Lägg i pastan, välj gärna färsk pasta. När pastan är färdig låter du den ligga kvar i lite av vattnet så att den inte blir allt för avkyld.
  3. Ta en ny gryta och häll i lite olivolja. Bryn sedan lök och kantareller. Blanda sist i köttet och grädden. Blanda sedan i pastan. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.