Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Rigatoni med salsiccia och pecorinoost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Såg detta recept i en söndagsbilaga till Aftonbladet för ett tag sen och tänkte - jag måste testa det. Bara goda ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm mjölken fingervarm. Lägg ner den torkade svampen. Låt stå. Dela tomaterna i halvor. 2. Ta av skinnet på salsiccian och skär den i sirka 1x1 cm stora tärningar eller smula sönder den i lika stora bitar. 3. Koka pastan enligt anvisningar. Stek under tiden salsiccian i olikvolja i en stekpanna med hög kant eller vid gryta. 4. Ta upp svampen ur mjölken och skär i mindre bitar, lägg sedan den tillsammans med tomaterna i stekpannan med salsiccian. Rör om och låt koka på låg värme. 5. När pastan är klar, blanda med såsen, pecorinon och basilikan. För en krämigare sås, tillsätt 3 msk av mjölken. 6. Vänd pastan med en trägaffel så att den täcks av såsen. 7. Garnera med pecorino och färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.