Koka pastan nästan klar i en stor kastrull och häll av vattnet med durkslag.
Häll därefter tomatsåsen i kastrullen och börja värma den.
Tillsätt de andra ingredienserna och låt allt bli varmt.
Blanda till sist ner pastan i kastrullen och rör runt.
Helt ok vardagsrätt. Lite mesig i smaken trots chorizon. Skippade oliverna och sparade lite av mozarellan att strö över innan gratinering.
amaria29 maj 2009
Jättegott!!! Hade ingen pastasås så jag gjorde egen på passerade tomater, buljong, salt, peppar och oregano. Använde gröna oliver med pimento så då blev det sting i gratängen. Tack för receptet, kommer att göras många gånger!
Helt ok vardagsrätt. Lite mesig i smaken trots chorizon. Skippade oliverna och sparade lite av mozarellan att strö över innan gratinering.
Jättegott!!! Hade ingen pastasås så jag gjorde egen på passerade tomater, buljong, salt, peppar och oregano. Använde gröna oliver med pimento så då blev det sting i gratängen. Tack för receptet, kommer att göras många gånger!