Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan enligt paketets anvisningar. Spola den under kallt rinnande vatten.
  2. Skär skinkan i mindre tärningar och skiva champinjonerna. Hetta upp smöret i en kastrull och fräs skinka., svamp och lök utan att det tar färg. Ta kastrullen från värmen och rör ner gräslök, salvia, ost och créme fraiche. Salta och peppra.
  3. Blanda till sist ner pastan och lägg i en smord eldfast form. Gratinera i ugnen i 15-20 minuter. Garnera med en salviakvist och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.