Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med musslor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god pastasås, som blir klar medan pastan kokar!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken. Värm oljan lite och lägg i löken att fräsa och bli mjuk utan att få färg. pressa i vitlöken. Häll på hälften av musselspadet. Låt puttra en kort stund. Tillsätt crème fraiche och låt det bli varmt. Slå bort resten av musselspadet och blanda ner musslorna i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.