Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastaspäckad tomatsoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt efter en dag i skidspåret.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och vitlöken, häll oljan i en kastrull och låt löken svettas i oljan. Skala och dela moroten och potatisarna i mindre bitar och överför dem till kastrullen. Tillsätt de konserverade tomaterna, sojan, fonden, vatten och cayennepeppar. Låt puttra i minst 30 minuter, mixa därefter till en slät soppa. Tillsätt oregano, crème fraiche och pasta, låt koka enligt anvisningarna för pastan, i mitt fall ca. 10 minuter. Tillsätt eventuellt ytterligare vatten om soppan blir för tjock. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.