Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastejbakelse med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Leverpastej passar bra ihop med den rökta baconsmaken och skivat rågbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut rundlar med mått eller glas (ca 7 cm i diameter) av alla brödskivorna. Bred smör på alla rundlarna.
  2. Fyllning 1: Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Tärna baconet fint. Blanda med resterande ingredienser till fyllning 1. Bred fyllningen på 4 av rundlarna och lägg på nya rundlar.
  3. Fyllning 2: Blanda ingredienserna till fyllning 2 och bred på . Avsluta med de sista rundlarna.
  4. Toppkräm: Blanda krämen och bred den över och runt bakelsen. Spara lite av krämen till att spritsa som dekoration.
  5. Garnering: Skär långa gurkskivor med osthyvel längs med gurkan. Tryck fast gurkskivorna runt om bakelsernas kant och fäst med tandpetare. Spritsa små rosetter av toppkrämen på bakelserna. Dekorera med mandarinklyftor och persiljekvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.