Leverpastej passar bra ihop med den rökta baconsmaken och skivat rågbröd.
Instruktioner
- Ta ut rundlar med mått eller glas (ca 7 cm i diameter) av alla brödskivorna. Bred smör på alla rundlarna.
- Fyllning 1:
Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Tärna baconet fint. Blanda med resterande ingredienser till fyllning 1. Bred fyllningen på 4 av rundlarna och lägg på nya rundlar.
- Fyllning 2:
Blanda ingredienserna till fyllning 2 och bred på . Avsluta med de sista rundlarna.
- Toppkräm:
Blanda krämen och bred den över och runt bakelsen. Spara lite av krämen till att spritsa som dekoration.
- Garnering:
Skär långa gurkskivor med osthyvel längs med gurkan. Tryck fast gurkskivorna runt om bakelsernas kant och fäst med tandpetare. Spritsa små rosetter av toppkrämen på bakelserna. Dekorera med mandarinklyftor och persiljekvistar.
Publicerat den
17 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar