Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles pasta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel pastarätt som de flesta gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och stek det riktigt, riktigt knaperstekt. Låt det rinna av på hushållspapper.
  2. Skiva champinjoner och hacka löken. Stek detta i en stekpanna. Pressa i vitlöksklyftorna och tillsätt crème fraichen med svampen och löken. Smaka av med vitlökspeppar. Var försiktig med salt eftersom baconet i sig självt är salt.
  3. Koka pastan. Låt såsen småsjuda under tiden pastan kokar. Tillsätt baconet strax innan pastan är klar. Blanda pastan och såsen och servera med lite riven parmesanost ovanpå och en sallad om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.