Nytt och gott till alla högtider. Snabbt och lätt att göra!
Instruktioner
- Krossa pepparkakorna fint och blanda med det flytande margarinet. Tryck ut massan i en springform och sätt in formen i kylskåpet medan du gör fyllningen.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt cremé fraiche, färskost, vaniljsocker, saft- och citronskal. Vispa blandningen slät med elvisp.
- Blanda juice och gelatinpulver i en stor mugg, låt blandningen stå och halvstelna. Lös sedan upp gelatinblandningen genom att sätta muggen i kokhett vatten.
- Häll i geletinjuicen i en fin stråle under fortsatt omrörning. Rör till sist i de syltade apelsinskalen.
- Tag ut formen från kylskåpet och häll i ostfyllningen. Låt cheesecaken stå och stelna i kylskåp minst 4 timmar, gärna över natten.
- Gör garneringen: Blanda juice och gelatinpulver i en stor mugg, låt halvstelna. Lös sedan upp gelatinet som ovan. När gelatinet är lite stelnat, fördela juicen över ostfyllningen.
- Ät och njut! Du blir inte besviken!
Publicerat den
28 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar