Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Den ultimata efterrätten på nyårsafton! Lätt att förbereda och jättegod!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg, florsocker samt kryddor. Vispa grädden i en annan skål och blanda därefter grädden med äggsmeten.
  2. Häll smeten i en form på 1.5 liter och frys den i 4-5 timmar. Servera med rårörda lingon och pepparkakor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Susarne 1 december 2011

    Mycket god dessert!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.