Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrot och äpplesill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 timmar 15 minuter
Skriv ut

Det här blev väldigt bra, sparar det innan jag blir av med receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda crème fraiche, majonnäs, gräddfil och dijon och rör till en slät sås. Blanda i pepparrot, äpple och citronjuice. Smaka av med salt och tabasco. Blanda ner sillen i såsen. Lägg över i en glassburk och ställ i kylen i cirka 12 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.