Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotstorsk med vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Pröva denna torsk för den är så himla god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär vitkålen i klyftor och förväll den i lite saltat vatten. Lägg kålen som en bädd på ett ugnsfast fat, täck den med kokt fisk.
  2. Fräs smör och mjöl, späd med mjölk och lite spad, smaksätt med salt och riven pepparrot. Häll såsen över fisken. Strö lite skorpsmulor över såsen och lägg några smörklickar på.
  3. Gratinera i 250 grader i ca 20 minuter. Strö överklippt persilja.
  4. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.