Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pernillas chokladbollar

 
  • Serverar: 13 portioner
Skriv ut

Som vanliga chokladbollar fast med Oboy och marsanpulver. Är perfekt vid bakning med barn. Kladdigt, gott och smakprover är ett måste.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt till en deg, utom pärlsockret. Rulla till bollar, stora eller små och rulla dem i pärlsocker eller strössel. Låt stå kallt ett tag innan de ätes.
  2. Dessa brukar vara populära att baka med barnen, en förutsättning att de gillar den kletiga degen. Tips! Kan bakas med mjölkfritt smör, men se upp med marsanpulvret, vissa innehåller mjölkpulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.