Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiko och kokosmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Sött och läckert.

Ingredienser

Instruktioner

Låt persikorna rinna av, tärna dem och ta vara på spadet. Vispa äggen och socker till skum. Blanda de torra ingredienserna. Vänd försiktigt hälften av mjölet i degen. Rör i persikotärningarna och spadet. Vänd ner resten av mjölblandningen, rör blandningen jämn. Fördela degen i muffinsformar. Gräddas i 15-20 minuter på mitt falsen i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.