Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikopaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Saftig och god.Servera med glass

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Hacka alla ingridienserna i en matberedare.Låt degen vila svalt 30 min. Tryck degen i en smord pajform. Förgrädda pajskalet 10 min.
  2. Rör samman ägg,socker,citronskal och saft och grädde. Lägg persiko halvorna i pajskalet . Häll äggsmeten över persikorna. Gredda i mitt i ugnen ca.15-20 min. Ugn 225 c

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.