Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljebakad lax

 
Skriv ut

Lax är god och tacksam mat att variera...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Skär laxen i portionsbitar och strö salt och peppar över. Vänd laxbitarna i persiljan.
  4. Lägg tomatskivorna i en smord ugnsform och fördela champinjonskivorna jämnt över tomaterna,
  5. Lägg laxbitarna över grönsakerna och ugnsbaka i 15 min på 175 grader.
  6. Finhacka ansjovisen och blanda med gräslöken.Smaksätt majsoljan med ansjovislagen och blanda med ansjovis- och gräslöksröran.
  7. Servera laxen med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.